Stora Elektronikdagen – elektronikbranschens mötesplats

Elektroniksystem ingår i allt fler sammanhang. Därmed ökar marknaden enormt. För att stötta svenska aktörer till större tillväxt och ökad konkurrenskraft anordnas eventet Stora Elektronikdagen. Här kan branschen mötas, byta erfarenheter, ta del av viktiga tips, få ny kunskap och skapa nya affärsmöjligheter.

I år bjuds deltagarna på ett spännande program kring temat ”Elektronik i samtid och framtid”. Teknikexperten och författaren Mats Lewan är moderator under dagen. Mats hjälper individer, företag och organisationer att förstå och förbereda sig inför den rekordsnabba teknikutvecklingen vi står inför.

Pressmeddelande

”Efter tre år är det äntligen dags att ses igen. Vi byter erfarenheter, tar del av viktiga tips, får ny kunskap och skapar nya affärsmöjligheter.”

Eventet hålls den 13 september på Piperska muren i Stockholm. På programmet finns punkter som ”Framtidens svenska Innovationsprogram Impact Innovation”, ”Ekonomins påverkan på avtalsrörelsen”, ”Elektronik i den gröna omställningen” och ”Senaste nytt om Elektronikhandboken 2.0 och cybersäkerhet”. Medverkar gör bland annat Karolina Winbo (Processledare Strategiska innovationsprogram på Vinnova), Maria Månsson (Director, Innovation and research på Prevas), Bengt Lindqvist (ekonom på Teknikföretagen) och Sjoerd Haasl (affärsutvecklare på RISE).

Under eftermiddagens workshop ges deltagarna även möjlighet att påverka elektronikagendan för framtidens viktiga elektronikinnovationer.

Thorbjörn Ebefors (tf. Programchef, Smartare Elektroniksystem) och Peter Björkholm (tf. VD, Svensk Elektronik) med team, önskar alla varmt välkomna till Stora Elektronikdagen. ”Efter tre år är det äntligen dags att ses igen. Vi byter erfarenheter, tar del av viktiga tips, får ny kunskap och skapar nya affärsmöjligheter.”


Nyheter


Stefan Jakab, ny branschansvarig för Svensk Elektronik

Förutom rollen som generalsekreterare för Energi- och miljötekniska föreningen kommer Stefan närmast från tjänsten som Sverigechef för ett företag inom

Stora Elektronikdagen – elektronikbranschens mötesplats

I år bjuds deltagarna på ett spännande program kring temat ”Elektronik i samtid och framtid”. Teknikexperten och författaren Mats Lewan

Debatt: Sverige behöver satsa på halvledarfabriker

Idag skriver vår ordförande Elisabet Österlund och tillförordnade vd Peter Björkholm på nyhetssajten Voister om Sveriges behov av egna halvledarfabriker.

Svensk Elektronik i tidningen Verkstäderna

Läs hela artikeln här. Facebook Twitter LinkedIn Gmail