Stora Elektronikdagen – elektronikbranschens mötesplats

Elektroniksystem ingår i allt fler sammanhang. Därmed ökar marknaden enormt. För att stötta svenska aktörer till större tillväxt och ökad konkurrenskraft anordnas eventet Stora Elektronikdagen. Här kan branschen mötas, byta erfarenheter, ta del av viktiga tips, få ny kunskap och skapa nya affärsmöjligheter.

I år bjuds deltagarna på ett spännande program kring temat ”Elektronik i samtid och framtid”. Teknikexperten och författaren Mats Lewan är moderator under dagen. Mats hjälper individer, företag och organisationer att förstå och förbereda sig inför den rekordsnabba teknikutvecklingen vi står inför.

Pressmeddelande

”Efter tre år är det äntligen dags att ses igen. Vi byter erfarenheter, tar del av viktiga tips, får ny kunskap och skapar nya affärsmöjligheter.”

Eventet hålls den 13 september på Piperska muren i Stockholm. På programmet finns punkter som ”Framtidens svenska Innovationsprogram Impact Innovation”, ”Ekonomins påverkan på avtalsrörelsen”, ”Elektronik i den gröna omställningen” och ”Senaste nytt om Elektronikhandboken 2.0 och cybersäkerhet”. Medverkar gör bland annat Karolina Winbo (Processledare Strategiska innovationsprogram på Vinnova), Maria Månsson (Director, Innovation and research på Prevas), Bengt Lindqvist (ekonom på Teknikföretagen) och Sjoerd Haasl (affärsutvecklare på RISE).

Under eftermiddagens workshop ges deltagarna även möjlighet att påverka elektronikagendan för framtidens viktiga elektronikinnovationer.

Thorbjörn Ebefors (tf. Programchef, Smartare Elektroniksystem) och Peter Björkholm (tf. VD, Svensk Elektronik) med team, önskar alla varmt välkomna till Stora Elektronikdagen. ”Efter tre år är det äntligen dags att ses igen. Vi byter erfarenheter, tar del av viktiga tips, får ny kunskap och skapar nya affärsmöjligheter.”


Nyheter


Säkerhetspolisen informerar om rysk teknikanskaffning

Produkter och teknik från Sverige vidare-exporteras till bolag och andra aktörer inom rysk krigsmaterielindustri eller med annan koppling till ryska

Nu är handboken här!

Det krävs mycket för att hålla sig uppdaterad, förstå och kunna hantera nya krav på säkerhet när det gäller utveckling

Framtidsvalet – Elektronikbranschen är viktig!

Svensk Elektronik samarbetar med Framtidsvalet (www.framtidsvalet.se/) i syfte att säkerställa kompetens inom branschen på lång sikt. Vi vänder oss nu

Fullsatt handbokskurs hos AFRY

Maria Månsson, en av kursledarna på vår populära elektronikhandbokskurs framför följande: ”Fullt hus och fullt ös på kursen i Smartare