Vi välkomnar GATEline som ny medlem

GATEline AB är sedan 1984 etablerat som den ledande distributören av programvara med tillhörande tjänster för elektronikkonstruktion på den nordiska marknaden. De är specialiserade och fokuserade på detta marknadssegment och har hög, mångårig kompetens inom området vilket kommer deras kunder tillgodo.

Produktsortimentet omfattar det mesta som behövs för konstruktion av mönsterkort inkluderande produkter som hanterar all information om kundens egenutvecklade produkter med revisions- och varianthantering. Deras erbjudande innehåller kundanpassade lösningar bestående av integrerade, skalbara moduler.

-Vi representerar ett antal världsledande tillverkare med vilka vi har nära relationer, säger Fredrik Jander, Sales director på GATEline. Till exempel är vi en Cadence Channel Partner med stort ansvar för marknadsföring, försäljning och support av Cadence Design Systems produkter för konstruktion av mönsterkort på den nordiska marknaden, fortsätter han.

Välkomna till Svensk Elektronik!

https://www.nordcad.se/

 


Nyheter


Svensk Elektronik Samverkar för Kritisk Elektronikförsörjning

EU:s oberoende av elektronik har identifierats som en kritisk sårbarhet. Som svar på detta har EU lanserat flera strategiska initiativ,

Årsmöte och ny styrelse för Svensk Elektronik

Den 12 juni höll Svensk Elektronik års- och vårmöte för medlemmar och inbjudna gäster. Mötet hålls på AFRY i Solna

Debatt: Elektronikindustrin går miste om värdefulla talanger

Under lång tid har Sverige haft en ledarposition i det globala innovationsracet, en roll som utmanas bland annat på grund

Nytt samarbete för en hållbar och stark svensk elektronikindustri

Produktionslyftet, innovationsprogrammet Smartare Elektroniksystem och branschorganisationen Svensk Elektronik går in i ett nytt samarbete för att öka ­små och medelstora elektroniktillverkares förmåga att förbättra, förnya och ställa om. Erbjudandet omfattar flera kostnadsfria insatser för tillverkare i elektronikindustrin.