Vi välkomnar HMS som ny medlem

Vi är glada över att en så stor bredd av företag är medlemmar i Svensk Elektronik. Här samlas branschrepresentanter från såväl enmansföretag som globala storkoncerner. Nu välkomnar vi HMS som ny medlem! 

HMS har arbetat i teknikens framkant sedan starten 1988 och är stolta över att vara innovatörer inom sitt område. Med miljontals installerade produkter är HMS teknik i dag en affärskritisk del av fabriker över hela världen. Detta ställer höga krav på kvalitet, kundanpassning och deras förmåga att leverera. HMS kan erbjuda en komplett lösning från produktutveckling via tillverkning och support. Med huvudkontor i Halmstad och kontor i 16 länder är nätverket i branschen att räkna med.

HMS står för Hardware Meets Software™. Våra produkter, lösningar och kunnande gör det möjligt för maskiner (hardware) att koppla upp sig mot olika system (software). Detta är själva grunden i Internet of Things, som handlar just om ”Connecting Devices”. Hör av dig till oss, så berättar vi mer om våra lösningar och teknik”, säger Martin Hoffert, General Manager and Head of Market Unit North.

Varmt välkommen till Svensk Elektronik, nu ser vi fram emot att tillsammans fortsätta arbeta för en framgångsrik bransch!


Nyheter


Svensk Elektronik Samverkar för Kritisk Elektronikförsörjning

EU:s oberoende av elektronik har identifierats som en kritisk sårbarhet. Som svar på detta har EU lanserat flera strategiska initiativ,

Årsmöte och ny styrelse för Svensk Elektronik

Den 12 juni höll Svensk Elektronik års- och vårmöte för medlemmar och inbjudna gäster. Mötet hålls på AFRY i Solna

Debatt: Elektronikindustrin går miste om värdefulla talanger

Under lång tid har Sverige haft en ledarposition i det globala innovationsracet, en roll som utmanas bland annat på grund

Nytt samarbete för en hållbar och stark svensk elektronikindustri

Produktionslyftet, innovationsprogrammet Smartare Elektroniksystem och branschorganisationen Svensk Elektronik går in i ett nytt samarbete för att öka ­små och medelstora elektroniktillverkares förmåga att förbättra, förnya och ställa om. Erbjudandet omfattar flera kostnadsfria insatser för tillverkare i elektronikindustrin.