ECS: Call for paper

Embedded Conference Scandinavia – deadline för presentationsförslag 18 maj!

Det är nu hög tid att förbereda för ECS – ber att få påminna:
Välkommen att lämna in förslag till programmet och vara med som talare på Europas största embeddedkonferens. Vi behöver komma igång med planering och ser gärna ditt bidrag senast den 18 maj.

ECS fortsätter att växa år för år och i år lägger vi till ännu ett konferensspår. De senaste åren har evenemanget lockat närmare 2000 utvecklings- och produktchefer, software- och hardwareingenjörer, projektledare och konstruktörer från en mängd branscher.

Se vårt Call for Papers och instruktioner för hur du lämnar in förslag på www.embeddedconference.se. ECS hålls på Kistamässan i Stockholm den 6-7 november.


Nyheter


Svensk Elektronik Samverkar för Kritisk Elektronikförsörjning

EU:s oberoende av elektronik har identifierats som en kritisk sårbarhet. Som svar på detta har EU lanserat flera strategiska initiativ,

Årsmöte och ny styrelse för Svensk Elektronik

Den 12 juni höll Svensk Elektronik års- och vårmöte för medlemmar och inbjudna gäster. Mötet hålls på AFRY i Solna

Debatt: Elektronikindustrin går miste om värdefulla talanger

Under lång tid har Sverige haft en ledarposition i det globala innovationsracet, en roll som utmanas bland annat på grund

Nytt samarbete för en hållbar och stark svensk elektronikindustri

Produktionslyftet, innovationsprogrammet Smartare Elektroniksystem och branschorganisationen Svensk Elektronik går in i ett nytt samarbete för att öka ­små och medelstora elektroniktillverkares förmåga att förbättra, förnya och ställa om. Erbjudandet omfattar flera kostnadsfria insatser för tillverkare i elektronikindustrin.