ECS: Call for paper

Embedded Conference Scandinavia – deadline för presentationsförslag 18 maj!

Det är nu hög tid att förbereda för ECS – ber att få påminna:
Välkommen att lämna in förslag till programmet och vara med som talare på Europas största embeddedkonferens. Vi behöver komma igång med planering och ser gärna ditt bidrag senast den 18 maj.

ECS fortsätter att växa år för år och i år lägger vi till ännu ett konferensspår. De senaste åren har evenemanget lockat närmare 2000 utvecklings- och produktchefer, software- och hardwareingenjörer, projektledare och konstruktörer från en mängd branscher.

Se vårt Call for Papers och instruktioner för hur du lämnar in förslag på www.embeddedconference.se. ECS hålls på Kistamässan i Stockholm den 6-7 november.


Nyheter


Ta chansen att delta på Elektronikmässans Konferens

Elektronikmässan Stockholm 2-3 april 2025 samlar över 150 företag som visar upp det senaste inom elektronikdesign, produktion och komponenter. Nu har vi släppt biljetterna för Elektronikmässans konferens.

Svensk Elektronik mot nästa nivå

I februari, knappt ett år efter det att hon valdes in i styrelsen för Svensk Elektronik, tog Sofia Persson Björk

Sårbarheten blottades under krisen

Som Elisabet Österlund, vd för Svensk Elektronik, understryker: vi måste agera för att stärka Europas halvledartillverkning. Med det geopolitiska läget,

Svensk Elektronik Samverkar för Kritisk Elektronikförsörjning

EU:s oberoende av elektronik har identifierats som en kritisk sårbarhet. Som svar på detta har EU lanserat flera strategiska initiativ,