Stora Elektronikdagen med Summit

Uppdatera dig på det senaste inom elektronikindustrin

Dagen kommer bjuda på intressanta talare, värdefulla kunskaper och insikter från företag och experter. Du har dessutom chans att knyta kontakter och skapa möjligheter med kollegor från hela branschen.

I årets program medverkar bland annat företag som Ericsson, Ligna och Tobii. Statssekreterare Sara Modig pratar Chips Act och Teknikföretagens chefekonom Mats Kinnwall berättar om hur de ekonomiska läget påverkar Sverige och branschen.

Dessutom får du ta del av spännande innovationer som för branschen framåt då forskningsprojekt som Smartare Elektroniksystem finansierat presenteras.

Hålltider:
Tid: 09.00 – 17.00 – med efterföljande AW och nätverkande

Lunch: 12.00 – 13.00

Efterfrågan på elektroniksystem ökar enormt då de behövs i allt fler sammanhang och i allt fler lösningar världen över. Svensk forskning och svenska företag har en betydande roll i denna utveckling. Det är viktigt att svensk industri fortsätter att vara konkurrenskraftiga inom elektroniksystem. Vi bjuder in till en dag för att lyfta och skapa möjligheter för detta viktiga område.

Eventet kommer att hållas på svenska men vissa inslag är på engelska.

Varmt välkomna!

Smartare Elektroniksystem och Svensk Elektronik

———————————————————–

Viktig information:

Detta är ett kostnadsfritt event Anmälan är bindande. Fri avanmälan görs senast sex dagar innan eventet. Vid utebliven närvaro förbehåller vi oss rätten att debitera en avgift på 1000kr exkl. moms. Din plats går att överlåtas till en kollega utan kostnad. Ni kontaktar då info@smartareelektroniksystem.se.