Inställt: ECS & S.E.E. den 4-5 november 2020

På grund av pågående pandemi kommer årets Embedded Conference Scandinavia (ECS) och Scandinavian Electronics Event (S.E.E.) inte att genomföras den 4-5 november.

Med anledning av de lagar och regler som begränsar sammankomster till max 50 personer så måste vi ställa in de båda evenemangen; S.E.E. – Scandinavian Electronics Event och föreningens andra stora evenemang ECS – Embedded Conference Scandinavia på Kistamässan.

Vi kan inget annat än beklaga men vi följer naturligtvis Sveriges lagar och direktiv.

BraMässor, som har uppdraget att genomföra arrangemanget, undersöker alternativ. Vi hoppas att kunna återkomma med mer information inom kort.

 


ECS fortsätter att växa år för år. De senaste åren har evenemanget lockat närmare 2000 utvecklings- och produktchefer, software- och hardwareingenjörer, projektledare och konstruktörer från en mängd branscher och olika länder. ECS skulle ha genomförts på Kistamässan i Stockholm den 4-5 november 2020 och arrangeras av Svensk Elektronik, men kommer att senareläggas till annat datum.

Läs mer på www.embeddedconference.com


Nu laddar vi upp med massor av nyheter och nya grepp för att ta S.E.E. in i 2020-talet. Det gör vi bl.a. med en lång rad högintressanta och framåtblickande föreläsningar, internationella branschexperter och spännande kringarrangemang. Stora satsningar görs även för att nå ut till våra nordiska grannländer och övriga Östersjöregionen.

Läs mer på www.see-event.se