Kurs i Elektronikhandboken i Lund

Välkommen till en halvdagskurs i Smartare Elektronikhandboken 2.0

Denna kurs passar dig som ofta kommer i kontakt med elektronik i roller som till exempel utvecklare, tillverkare, kvalitetsansvarig, inköpare och produktledning.

Både du som har lång erfarenhet av branschen samt du som är lite nyare har mycket att hämta på denna kurs. Dessutom är det ett utmärkt tillfälle för framtida samverkan och nätverkande!

Kursen arrangeras av Svensk Elektronik, den här gången i samarbete med Strainlabs.

  • Du kommer att bli uppdaterad och få bra tips för ditt dagliga arbete.
  • Kursen syftar till att öka kvalitén och effektiviteten i gränssnittet mellan utveckling och produktion av elektronikprodukter.
  • Kursen underlättar din kommunikation mellan de intressenter som ofta ingår i värdekedjan i ett elektronikprojekt; genom gemensamma mallar, checklistor och tillvägagångssätt.
  • Kursen ger dig värdefulla tips vilket bidrar till att du sparar tid och pengar och även resulterar i ökad konkurrenskraft.

 

Avgift: 

Kostnadsfritt för medlemmar i Svensk Elektronik

2980 kr (exklusive moms) för övriga.

Plats:  IDEON i Lund

Lokal: Forum i Alfa-huset.

Tid:    22 maj kl. 13.00-17.00

Kontaktperson på plats: Elisabet Österlund mobil: 070-5311660

Övrigt: Antalet platser är begränsade. Säkra din plats redan idag!

Ladda ner Elektronikhandboken gratis!

Smartare Elektronikhandboken 2.0 är en omarbetad och kompletterad version av den första handboken som gavs ut hösten 2017. Vi har bland annat fördjupat oss ytterligare inom områdena DfX (Design for Excellence). Framtagningen har skett inom det strategiska Innovationsprogrammet Smartare Elektroniksystem.

Du som deltar på kursen kommer att få handboken i pappersformat på plats vid kurstillfället. Ladda gärna ned handboken digitalt innan för eventuella frågor inför kursgenomförandet.

Handböckerna har rönt stort intresse och uppskattning i branschen. Ladda ner handboken här!

 

Varmt välkomna
önskar kursledarna Mats Andersson och Maria Månsson