Heldagsevent om hållbar grön elektronik

RISE och Svensk Elektronik bjuder in olika aktörer i värdekedjan för att skapa nya samarbeten, sprida kunskap om banbrytande forskning och erfarenheter från föregångare i branschen. Tillsammans utforskar vi innovativa lösningar och nya möjligheter för en hållbar framtid!

Varmt välkomna till en dag fylld av aktiviteter som inspirerar och stärker era förutsättningar att ta nästa kliv i klimatomställningen!

När: Måndag 11 September kl. 9-17
(Incheckning och mingel första timmen)

Var: Teknikföretagen, Storgatan 5, Stockholm

Hur: Eventet är kostnadsfritt. Bjud gärna med kollegor!

Anmäl er innan sommarsemestern! Senast 28 Augusti. Antal platser är begränsat men vi välkomnar fler än en person per företag.

(Anmälan är nu stängd.)

Program (klicka för mer information)

Talare  (klicka för mer information)

RISE Research Institutes of Sweden är Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner. I internationell samverkan med företag, akademi och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. 

RISE är dedikerade till att stötta industrin för att göra IKT (informations- och kommunikationsteknik) mer hållbar. Detta inkluderar att minska miljöpåverkan från IKT men också att använda IKT som en möjliggörare för innovativa hållbara lösningar. 

Välkomna till en av årets viktigaste dagar!