Elektronikmässan i Göteborg

Säkra din medverkan på Sveriges viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen!

Möt dina drömkunder när hela branschen samlas under ett tak i Göteborg den 19–20 April 2023. Elektronikmässan fokuserar på kvalitativa besökare där hela 90% av besökarna uppger att de påverkar eller beslutar om inköp. Missa inte chansen att genomföra en månads kundmöten på två dagar och skapa lönsamma affärer.

Parallellt med Elektronikmässan i Göteborg arrangeras den omtyckta och nischade mässan Advanced Engineering, framtidens mötesplats för produktutveckling och innovation. Kombinationen av de två mässorna är ett välbeprövat koncept som inte bara lockar hela elektronikindustrins värdekedja, utan även inköpare och ingenjörer ifrån hela tillverkningsindustrin.

Är du intresserad av fler mässor och vill få 10% rabatt på din monterbokning? Är du medlem i Svensk Elektronik och har bokat en monterplats till Elektronikmässan i Stockholm 2024 med 15% rabatt? Grattis! Då har du inte bara säkrat din närvaro på nästa års största mötesplats för elektronikindustrin – du får dessutom 10% på din monterbokning till årets upplaga av Elektronikmässan i Göteborg.

Läs mer här!