Embedded Conference Scandinavia 5-6 nov 2013, Kistamässan

Flytten till Kista blev en succé! Alla var nöjda med ett rikt utbud av seminarier, utställare, sociala aktiviteter. Återigen en framgångsik konferens. Varmt tack till alla utställare och besökare!
Precis som tidigare år delades Swedish Embedded Award ut på "The Embedded Dinner Party" den första kvällen, 5 nov. En riktig helkväll med både svängig underhållning och högtidlig priscermoni för Swedish Embedded Award.

80 utställare presenterades och 1 523 besök (50% fler än förra året) registrerades under den åttonde Embedded Conference Scandinavia, två-dagarskonferensen som innehåller det senaste och hetaste från embeddedvärlden. Flytten till Kista,”Nordens Silicon Valley”, var positivt för evenemanget och det var fullt av liv och rörelse i gångarna med mängder av besökare som ville göra affärer.

Precis som tidigare år delades Swedish Embedded Award ut på ”The Embedded Dinner Party” den första kvällen, 5 nov. En riktig helkväll med både svängig underhållning och högtidlig priscermoni för Swedish Embedded Award.

Vinnare i kategorin Enterprise: Dasa Control Systems AB med sitt bidrag Forester.

Vinnare i kategorin Student: Vito Di Fonzo och Shwan Clyako från Chalmers University of Technology med sitt bidrag Venus Sensing and Controlling System.

Vinnare i kategorin Micro/Nano: Firma Kjell Bystedt med sitt bidrag e-athletics.

Läs mer om alla spännande bidrag på vår hemsida


Nyheter


Nu finns Stora Elektronikdagen 2024 att se på Youtube

Stora Elektronikdagen 2024 ägde rum den 17 oktober på Tekniska Museet i Stockholm. Dagen bjöd på intressanta talare, värdefulla kunskaper

Ta chansen att delta på Elektronikmässans Konferens

Elektronikmässan Stockholm 2-3 april 2025 samlar över 150 företag som visar upp det senaste inom elektronikdesign, produktion och komponenter. Nu har vi släppt biljetterna för Elektronikmässans konferens.

Svensk Elektronik mot nästa nivå

I februari, knappt ett år efter det att hon valdes in i styrelsen för Svensk Elektronik, tog Sofia Persson Björk

Sårbarheten blottades under krisen

Som Elisabet Österlund, vd för Svensk Elektronik, understryker: vi måste agera för att stärka Europas halvledartillverkning. Med det geopolitiska läget,