Webbinarium: Framtidssäkra ditt elektronikföretag – Hållbarhet och digitalisering i fokus

I en snabbt föränderlig värld är det avgörande för svenska elektronikföretag att anpassa sig och agera proaktivt. Vilka lagkrav och andra drivkrafter finns för att arbeta med omställning? Hur gör man i praktiken?

Svensk Elektronik och RISE bjuder in till ett frukostwebbinarium med konkreta exempel på hur din affär och konkurrenskraft kan stärkas genom samspel mellan digitalisering och hållbarhet.

Seminariet riktar sig till små och medelstora företag i elektronikbranschen oavsett var ni befinner er på er omställningsresa. Några områden som kommer att beröras är:

Trender och drivkrafter: Digitalisering, klimatförändringar och nya kravbilder påverkar alla företag. För att överleva och blomstra måste elektronikföretag ha en holistisk inställning till den digitala och hållbara transformationen.

– Kommande lagkrav: Vilka lagkrav kommer att påverka elektronikbranschen? Hur kan företag förbereda sig för dessa förändringar? Insikter om aktuella och kommande regleringar som påverkar branschen.

– Praktiska exempel på hur man kan gå tillväga: Susanna och Tatjana delar konkreta exempel på hur företag kan gå tillväga för att stärka sin omställningsresa.

Detta är ett tillfälle att lära av experter och få konkreta verktyg för att navigera i den föränderliga affärsvärlden och säkerställa att ditt företag är rustat för framtiden!

Länk till webbinariet skickas ut i samband med bekräftelse av anmälan.