Embedded Conference Scandinavia 2024

Embedded Conference Scandinavia syftar till att sammanföra experter och entusiaster som utvecklar och tillverkar inbyggda system för att dela kunskap, lära av varandras erfarenheter och nätverka med likasinnade individer. Evenemanget kommer att innehålla insiktsfulla Key notes och tekniska sessioner som täcker ett brett spektrum av ämnen relaterade till inbyggda system, Internet of Things (IoT), artificiell intelligens, cybersäkerhet, radioteknik, kraftteknik, batteriteknik och mycket mer.

Vi har sänkt priset för medlemmar i Svensk Elektronik och Teknikföretagen! Säkra din plats till det förmånliga medlemspriset 1 995 SEK exkl. moms. Boka din biljett här. 

Lär dig av branschexperter:

Konferensen kommer att innehålla Key notes, tekniska sessioner och seminarier från några av de ledande experterna och innovatörerna inom området Embedded Technology. Detta är ett utmärkt tillfälle att få insikter om de senaste trenderna, framstegen och best practice i branschen. 

Nätverka med branschkollegor:

Få kontakt med likasinnade personer som delar din passion för inbyggda system. Oavsett om du är ingenjör, forskare, entreprenör eller student är konferensen det perfekta tillfället att utöka ditt nätverk och bygga värdefulla relationer med dina branschkollegor. 

Upptäck ny teknik:

Alla deltagare har full tillgång till Elektronikmässan, här visas de senaste produkterna och lösningarna från ledande leverantörer och lösningsleverantörer inom elektronikindustrin och inbyggda system. Detta är ett utmärkt tillfälle att utforska ny teknik, få praktisk erfarenhet och upptäcka nya sätt att förbättra ditt arbete och dina projekt.

Bli inspirerad:

Konferensen är en inspirationskälla för ingenjörer, forskare och entreprenörer som letar efter nya idéer och insikter om framtiden för inbyggda system. Du får möjlighet att delta i inspirerande föredrag och lära dig om innovativa projekt som tänjer på gränserna för vad som är möjligt med inbyggda system.