Scandinavian Electronics Event – S.E.E. 2020

Svensk Elektroniks största engagemang!

Följ med in i framtiden – produktion, utveckling och digitalisering möts på S.E.E. den 5-7 maj 2020, Kistamässan.

Passa på nu att boka upp er monter och har ni begränsad budget eller utrymme, så varför inte placera er tillsammans med föreningen i vår dedicerade paviljong.

Boka din plats idag!

Exklusivt för medlemsföretagen i Svensk Elektronik! Boka en mindre monter på S.E.E. 2020 i Svensk Elektroniks paviljong.

  • 6 kvm monter inkl. monterhyra, anmälningsavgift, väggar, matta, eluttag, spotlights, barbord, två barstolar, broschyrställ
  • Del i Svensk Elektroniks mötescafé
  • Tillgång till kaffe, te, kakor, mineralvatten
  • Möjlighet att boka mindre mötesrum i anslutning till samlingsmontern
  • Pris: 24 900:- per modulmonter
  • Boka före 20 dec: 19 900:-

Kontakta bjorn.lindforss@bramassor.se för bokning.

Nu laddar vi upp med massor av nyheter och nya grepp för att ta S.E.E. in i 2020-talet. Det gör vi bl.a. med en lång rad högintressanta och framåtblickande föreläsningar, internationella branschexperter och spännande kringarrangemang. Stora satsningar görs även för att nå ut till våra nordiska grannländer och övriga Östersjöregionen.

S.E.E. får en attraktiv och stimulerande inramning där mötet mellan leverantör och kund står i fokus. Branschens mest kreativa mötesplats möter morgondagen. Nu drar vi igång jobbet, för att tillsammans med elektronikbranschens ledande leverantörer, göra Scandinavian Electronics Events till Nordens viktigaste branschmässa. En arena för morgondagens innovationer, kreativa framtidslösningar och nya grepp inom alla teknikområden.

S.E.E. 2020 är platsen för visionerna och framtidsprodukterna.

Läs mer på www.see-event.se